No pictures? - Lincoln MKC Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 11-10-2017, 10:35 AM Thread Starter
Senior Member
 
mrmikesdeuce's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Syracuse, NY 13219
Posts: 153
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
(Thread Starter)
No pictures?

I created my gallery with no problem. Today I created my garage, but none of the pictures are showing up. What's the problem?

2017 MKC Reserve AWD
White platinum w/Hazelnut leather interior
2.3L Ecoboost
Equipment group 300A
Technology Package (Sync 3 v3.0)
Climate package
18" Wheels

Built 1/27/17
mrmikesdeuce is offline  
post #2 of 6 Old 11-10-2017, 03:15 PM
Administrator
 
mkcadmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Garage
Hi,

Thanks for bringing this to our attention. I've sent this on to the techs to have a look at (2744159). We'll let you know as soon as this has been resolved.

Fergus

if you need Admin support please post here:
https://www.mkcforum.com/forum/mkc-fo...k-suggestions/
mkcadmin is offline  
post #3 of 6 Old 11-14-2017, 10:54 AM Thread Starter
Senior Member
 
mrmikesdeuce's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Syracuse, NY 13219
Posts: 153
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by mkcadmin View Post
Hi,

Thanks for bringing this to our attention. I've sent this on to the techs to have a look at (2744159). We'll let you know as soon as this has been resolved.

Fergus

Any answers yet? Just wondering if it's the site or my computer. I can add pictures to my gallery with no problem, but not the garage.

2017 MKC Reserve AWD
White platinum w/Hazelnut leather interior
2.3L Ecoboost
Equipment group 300A
Technology Package (Sync 3 v3.0)
Climate package
18" Wheels

Built 1/27/17
mrmikesdeuce is offline  
 
post #4 of 6 Old 11-14-2017, 03:23 PM
Administrator
 
mkcadmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Garage
Hey,

This should be back working now. Can you clear your cache and cookies for the site and try again.

Niall

if you need Admin support please post here:
https://www.mkcforum.com/forum/mkc-fo...k-suggestions/
mkcadmin is offline  
post #5 of 6 Old 11-15-2017, 08:50 AM Thread Starter
Senior Member
 
mrmikesdeuce's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Syracuse, NY 13219
Posts: 153
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
(Thread Starter)
Problem resolved! Thank you for the help.

2017 MKC Reserve AWD
White platinum w/Hazelnut leather interior
2.3L Ecoboost
Equipment group 300A
Technology Package (Sync 3 v3.0)
Climate package
18" Wheels

Built 1/27/17
mrmikesdeuce is offline  
post #6 of 6 Old 11-15-2017, 02:49 PM
Administrator
 
mkcadmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 127
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Garage
Glad to help. Let us know if you have any other issues.

- JB

if you need Admin support please post here:
https://www.mkcforum.com/forum/mkc-fo...k-suggestions/
mkcadmin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome